Kategoriler
Proje Haberleri

Long Oluklu satışları başladı

Long Oluklu projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oluklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oluklu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje az katlı ve bahçeli bir yaşam sunmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Zemin katlarda geniş ve büyük teraslar yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Üstelik ağaçlandırma ve yeşil alanlar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Long Oluklu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik üniversite ve yeni yapılacak olan bölge hastanesi güzergâhında yer almaktadır.

Long Oluklu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 ile 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL ile 860.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 667 80 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version