Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Towers Başakşehir lansmanı gerçekleşti

Lotus Towers Başakşehir projesi Hayat Group güvencesi ile hayata geçirilen konsept bir projedir. Şirket bu proje ile iş, yaşam ve eğlenceyi tek bir merkezde birleştirmeyi hedefliyor. Projede, modern yaşamın bütün ihtiyaçlarına yanıt verebilecek nitelikte donatılmış daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 3 artı 1’e uzanan farklı tiplerde konut seçenekleri ve penthouse daireler mevcuttur. Söz konusu proje otel konsepti ve rezidans olmak üzere 2 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca rezidans, home-office, ofis, ticari alan ve otelden oluşan birçok seçenek yer almaktadır. Şirket, ilk etapta B blok’un satışa sunduklarını ve aralıkta diğer bloğun da satışa sunulacağını açıklamıştır. Ayrıca başlangıç metrekare birim fiyatı olarak 45.000 TL’den satışa çıktıklarını belirtmiştir.

Lotus Towers Başakşehir projesi, bölgenin en lüks ve en büyük karma yaşam projesi olarak hayata geçmektedir. Projenin 37.700 metrekarelik inşaat alanının 5.000 metrekaresi peyzaj alanı olarak kullanılmaktadır. Bu yönü ile şehrin merkezinde rahat bir nefes alabilecek yaşam alanı sunmayı amaçlamaktadır.

Abdelhalim, Lotus Towers Başakşehir lansman gününde konuşma yaptı 

Hayat Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Abdelhalim, projenin lansman gününde konuşma yapmıştır. Başkan Mohammed Abdelhalim; “Şehir yaşamını sevenler için daha modern ve kullanışlı alanlar yaratıyoruz. Başakşehir gibi hızlı büyüyen bir bölgenin haricinde Beşiktaş, Şişli gibi ilçelerde de çok farklı mimariye sahip projeler geliştiriyoruz.” açıklamasında bulunmuştur. Ayrıca Abdelhalim; “Çok farklı tarz ve mimaride konutlar üretmek için çok kaliteli mimarlar ile çalışıyoruz. Üstelik farklı yapılar yaparak çok dikkat çekici bir mimari geliştiriyoruz. Bir bakanın dönüp bir daha bakacağı tarzda yapılar yapmak için bu yola çıktık.” dedi.

Şirketin Genel Müdürü Yusuf Kenan Keskin de lansman gününde açıklamalarda bulunmuştur. Keskin, firmanın kentsel dönüşüm projeleriyle sektöre girdiği 4 kentsel dönüşüm projesinden üçünün teslim edildiğini bildirmiştir. Bununla birlikte 1 projenin de teslim aşamasında olduğunu kaydetmiştir. Söz konusu projenin tanıtımını ise Satış Pazarlama Müdürü Ulaş Akbal yapmıştır. Akbal, ilk markalı proje olması sebebiyle heyecanlı olduklarını dile getirmiştir. Ayrıca Akbal, projenin otel ve rezidans konseptiyle inşa edildiğini aktarmıştır. Bununla birlikte 2022’nin Haziran ayı itibariyle inşaat sürecinin başladığını ve 31 Aralık 2024’te projenin biteceğini kaydetti.

Hayat Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Abdelhalim, Başakşehir bölgesinde çok kısa zamanda farklı projelerle devam edeceğini aktarmıştır. Ayrıca çok kısa sürede farklı projemizin lansmanını gerçekleştireceğini bildirmiştir. 6 bloktan oluşması planlanan proje aşamasında ve en kısa sürede tanıtılacağını kaydetmiştir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version