Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Villaları Ordu satışları devam ediyor

Lotus Villaları Ordu projesi ile modern ve lüks bir yaşam fırsatı sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tenteoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 adet tripleks villa mevcuttur. Bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tenteoğlu İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen proje 3200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 8 adet tripleks villa yer almaktadır. Bu villalar 5 artı 2 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 2 tripleks villaların büyüklüğü brüt 340 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 290 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya ait müstakil yüzme havuzu yer almaktadır. Asansör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda 5 adet banyo yer almaktadır. Banyoların içerisinde ise duşakabin yer almaktadır. Geniş ve ferah yapıda teras alanı mevcuttur.

Lotus Villaları Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje denize 50 metre uzaklıktadır. Üstelik Ordu’nun prestijli okullarına ve çocuk parkına 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Havaalanına ise araba ile 20 dakikada ulaşım imkanı mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Lotus Villaları Ordu fiyatları ne kadardır?

Lotus Villaları Ordu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar yüzde 80 KDV hariç fiyatlardır. Brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 tripleks villalar 7.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 18 52 veya 0 (533) 525 52 52 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version