Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Manzara Adalar’da yüzde 5 peşinatla

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesi, Kordonboyu Mahallesi’nde hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde yeni bir ödeme kampanyası başladı.

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Manzara Adalar projesinde daire sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsatı sunuyor.

Manzara Adalar projesinde başlatılan kampanyaya göre yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma imkanı buluyorsunuz. Projede 129 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları ise 640 bin TL’den başlıyor.

Yüzde 5 peşinat ödedikten sonra yüzde 15 oranındaki tutar ise konutu satın aldıktan bir yıl sonra ödüyorsunuz. Geriye kalan yüzde 80 oranındaki tutarı ise yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi kullanıyorsunuz. Projede yüzde 80 oranındaki taksit tutarı ise 2019 yılı Ocak ayında ödemeye başlıyorsunuz.

Ayrıca kişiye özel ödeme seçeneklerinin de yer aldığı Manzara Adalar projesinde toplam 975 adet daire yer alıyor. Teslimleri 2018 yılı Mart – Haziran ayları içerisinde yapılması planlanan projede daire değerinin yüzde 95’e kadar olan miktarının ertelenebildiği yeni kampanya 31 Ekim 2017 tarihinde kadar devam edecek.

Tel: 444 74 96

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version