Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Marin City Beylikdüzü yüzde 6 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

Marin City Beylikdüzü projesi lüks yapısı ve eşsiz manzaraya sahip yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Solmazlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 7.800 metrekarelik alan üzerinde 92 adet daire ve 4 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1 ‘den 7 artı 2’ye kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Solmazlar Yapı güvencesi ile yükselen proje 7.800 metrekarelik alan üzerine kurulmuştur. Site içerisinde 92 adet daire ve 4 adet ticari alan yer almaktadır. Üstelik bu dairelerin 2 artı 1 ‘den 7 artı 2’ye kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte sitede elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Marin City Beylikdüzü konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Marmara Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje deniz ve Yaşam Vadisi manzarasına sahiptir.

Marin City Beylikdüzü projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade farksız taksit ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (850) 532 17 70 veya 0 (531) 854 69 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version