Kategoriler
Proje Haberleri

Marin City Trabzon satışları devam ediyor

Marin City Trabzon projesinde daire satışları devam ediyor. Karadeniz’in en önemli illerinden Trabzon’un kalbinde yer alan proje, lüks ve konforlu bir hayatın kapılarını açıyor. Deniz manzaralı dairelerin özellikleri ve proje detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Marin City Trabzon 185.000 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu alan üzerinde toplam 697 adet konut bulunmaktadır. Daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde geniş alanlara sahiptir. 4 oda 1 salon olan daireler farklı iki tip şeklinde bulunmaktadır. Tüm daireler deniz manzaralıdır. Her bir dairenin kendine özel geniş hazır cam balkonu bulunmaktadır. Bu cam balkonlar aynı zamanda kış bahçesi olarak kullanılmaktadır. Merkezi ısıtma sistemi ile ısınma sağlanmaktadır. Daireler arasında ses yalıtımı mevcuttur. Pencereler de özel ısı yalıtımlı çeşitlerdendir. Yazın dışarıdan sıcak hava gelmesini önlerken kışın ev içindeki sıcak havanın dışarı çıkmasını engellemektedir. Binalarda iniş çıkış asansör ile sağlanmaktadır. Her blokta hem yük hem insan taşımak için özel sistemli asansörler mevcuttur.

Marin City Trabzon projesinde hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Site içi güvenlik 7/24 sağlanmaktadır. Geniş sosyal alanlar ve yeşillikler yer almaktadır. Toplu spor yapmak için basketbol, tenis ve voleybol sahaları bulunmaktadır. Bunlara ek olarak yüzme havuzları, fitness salonları, hamam, sauna ve kapalı çocuk alanı mevcuttur.

Marin City Trabzon daire fiyatları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salonlar net 140 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 3 milyon 750 binden satılmaktadır. 4+1 dairelerden A tipi olanları 187 metrekare alana sahiptir. Fiyatı 5 milyon 850 bin olarak belirtilmektedir. 4 oda 1 salon dairelerden B tipi olanlar net 199 metrekare alana sahiptir. Fiyatı diğer 4+1 daireler ile aynı 5 milyon 850 bindir. Projenin en geniş daireleri 5+1’ler net 242 metrekaredir. Bu dairelerin şu anda satış fiyatı 6 milyon 500 bindir.

Marin City Tranbzon daire fiyatları 3 Ağustos 2022 tarihi itibari ile bu şekildedir. Farklı tarihte fiyatları öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz. Proje hakkında detaylı bilgi için 0462 341 11 16 ya da 0462 361 27 61 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version