Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Comfort fiyat listesi

İstanbul ilinin gözde ilçelerinden biri olan Başakşehir ilçesinde Mavera Comfort projesi hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Makro İnşaat ve Akyapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılmaktadır. Mavera Comfort fiyat listesi detayları haberin devamına yer almaktadır.

Bahsi geçen projede çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçirilmektedir. Proje bünyesinde 705 adet konut barındıracak şekilde inşa edilmektedir. Ayrıca proje toplamda 65 bin metrekarelik büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yer almaktadır.

Projede özellikleri neler?

Mavera Comfort projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana gelmektedir. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca projede yer alan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 3,5+1 tipindeki konutlardan oluşmaktadır. Konutların büyüklükleri ise 98 metrekare ile 197 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler 98 ve 100 metrekare olarak tasarlandı. Başakşehir konut projesindeki 3.5+1 tip dairelerin alanları ise 150 ve 157 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Ayrıca projede yer alan 4.5+1 tip konutların büyüklükleri ise 193 ve 197 metrekare olarak tasarlanmış durumdadır.

Mavera Comfort fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Mavera Comfort projesinde yer alan brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 999 bin TL’den başlamaktadır. Projede yer alan brüt 151 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 506 bin TL’den başlamaktadır. 153 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 427 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 202 metrekare 4.5+1 tip daireler 4 milyon 263 bin TL’den başlana fiyatlarla satılmaktadır. Ayrıca 212 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler  4 milyon 996 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygun durumdadır.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mavera Comfort projesi Evliya Çelebi Caddesi’nde hayata geçirilmektedir. Konut projesinin 2023 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 61 71 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version