Kategoriler
Proje Haberleri

Melisa Park Evleri satışları başladı

Melisa Park Evleri projesi kaliteli yapısı ve konforlu yaşam olanakları ile satışa sunulmuştur. Söz konusu konut projesinin konum olarak Bursa İli, Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İpekoğulları İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 6.630 metrekarelik alan üzerinde 6 blok, 61 adet daire ve 16 adet mağaza yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İpekoğulları İnşaat A.Ş. güvencesi ile yükselen proje 6.630 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Bursa Melisa Park Evleri projesi içerisinde 6 blok, 61 adet daire ve 16 adet mağaza olmak üzere toplam 77 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 101 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, havuz başı sosyal alanları, çocuk oyun parkı, kafeterya, spor salonu, site yönetim odası ve basketbol sahası bulunmaktadır. Konut projesinde yer alan daireler arasında ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde siyah cam seri ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Melisa Park Evleri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, konutun tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bursa konut projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 133 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1 milyon 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Melisa Park Evleri nerede yer alıyor?

Bursa Melisa Park Evleri projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 451 60 04 veya 0 (533) 424 02 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version