Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Mesa Çengelköy Bosphorus yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta

Çengelköy konut projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde başlatılan kampanya kapsamında  yüzde 0.99 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Üsküdar konut projesi 10 bin 493 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 10 bin 493 metrekarelik arsa üzerinde yatay mimaride inşa edilen 4 adet konut bloğu bulunmaktadır. Dört katlı olarak projelendirilen konut projesindeki dört konut bloğunda ise toplam  54 adet mesken yer almaktadır. Yatay mimarı konsepti ile tasarlanmış projedeki meskenler ayrıca arazinin eğimli olması nedeniyle Boğaz’a ve kıyı şeridine hakim konumda yer almaktadır.

Çengelköy konut projesindeki dokuz farklı tip daire seçeneği yer almaktadır. Bu daire tipleri detaylarına baktığımızda ise 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5+2, 5,5+2, 6+1, 6+2 daire seçeneklerinin projede olduğu görülmektedir. Konut projesinde yer alan meskenlerin büyüklükleri ise 120 metrekare ile 266 metrekare arasında değişmektedir.

Mesa Çengelköy Bosphorus projesinde teraslar, geniş saçaklar ve şeffaf cepheler yer almaktadır. Dış cephelerde ise ahşap ve metal profiller kullanılmıştır. Ayrıca iç bükey ve dış bükey çizimlerle oluşturulan modern hatlar projede dikkat çekmektedir.

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Konut projesinde yer alan satılık daire fiyatları henüz belli değildir. Çengelköy konut projesinde yüzde 0.99 faiz oranı ve 60 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin 7 bin 693 metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılmıştır. Peyzaj alanlarında ise fıstık çamı, piramit servi, erguvan, çınar, meşe, defne, ıhlamur, manolya, zeytin, salkım söğüt, at kestanesi, ceviz, akçaağaç ağaçlar tercih edilmiştir.

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul Havalimanı’na 49 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 km mesafededir. Proje ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 3.4 km. mesafededir. Ayrıca Avrasya Tüneli’ne 11 km, Çengelköy sahiline 1.2 km ve Anadolu Hisarı’na 5.7 km uzaklıktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version