Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

MiaPort Comfort yüzde sıfır faiz imkanlı ön satışlara başladı

MiaPort Comfort İstanbul Arnavutköy’de yer almakatadır. Çağlayan Grup tarafından hayata geçirilen proje Arnavutköy’ün en büyük projesi olma özelliğinde. Satışları devam eden MiaPort Concept gibi büyük ilgi görmesi beklenen projenin detayları ve ödeme koşulları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje konumu ve dairelerin genel özellikleri

MiaPort Comfort projesinde ofis, daire ve dükkanlar yer almaktadır. Projede yer alan ofisler 60 metrekareden 190 metrekareye kadar değişen kullanım alanına sahiptir. Benzer şekilde dükkanlar da farklı büyüklükler ve kat düzenine sahip olarak hazırlanmaktadır. Projenin daireleri ise 1+1’den 4+2’ye kadar geniş seçenekler ile satışta yer almaktadır. Dairelerden en küçüğü olan 1+1’ler 108-140 metrekare kullanım alanına sahiptir. En geniş olan dubleks 4+1’ler ise 225-283 metrekare kullanım alanına sahiptir.

Projede yer alan daire, dükkan ve ofislerin güvenliği için 7/24 güvenlik sistemi vardır. Araçların park edilmesi için kapalı otopark mevcuttur. Spor aktiviteleri yapmak ya da eğlenceli vakit geçirmek için sosyal alanlar planlanmaktadır. Ayrıca çocukların da güvenle oyun oynaması ve sosyalleşmesi için güvenli oyun parkları, oyun alanları yer almaktadır. Site içinde özel peyzaj alanlarına da yer verilmektedir. Böylece doğal ve yemyeşil bir yaşam alanı sunulmaktadır.

MiaPort Comfort, konum olarak hastane, okul, alışveriş merkezi gibi alanlara yakındır. Bunun dışında toplu taşıma ile iş ev okullarına gidenler için de avantajlı bir konumdadır. Siteden istenilen yere ulaşım hem özel, hem toplu taşıma araçları ile çok kolaydır. Şehirler arası yolcuklar için de İstanbul Havaalanına yakınlığından dolayı avantajlı bir konumdadır.

MiaPort Comfort projesinde satış kampanyası

Proje daireleri yapım aşamasında olup teslim tarihi 2024 Haziran olarak belirtilmektedir. Dairelerin şu an ön satışları başlamış durumda. Ön satışları başlayan projede kampanyalı ve kredili satış imkanı sunulmaktadır. Banka kredileri 30 ay vadeye kadar uzatılmaktadır. Vade süresinin yanı sıra yüzde 0 faiz avantajı da sunulmaktadır. Kampanyalı dairelerin satış fiyatları 3.000.000 TL’den başlamaktadır. Dairelere büyüklüklerine ve ödeme seçeneklerine göre fiyatlarda değişiklik olmaktadır. Dairelerin tam fiyatı ve kampanya detayları için 0212 594 35 97 ya da 0552 611 82 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız

Exit mobile version