Kategoriler
Proje Haberleri

Mim Towers Mahmutlar satışları devam ediyor

Mim Towers Mahmutlar konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen proje Rayan Homes firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donanımlara sahip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesine Aralık 2021 tarihinde başlanmış olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Mim Towers Mahmutlar Hangi Özelliklere Sahip?

Proje, Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi üzerindeki 4 bin 383 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Mim Towers Mahmutlar kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri klima, panjur, ankastre set, spot aydınlatma ve daha pek çok lüks donanıma sahiptir.

Konut projesi  2 blok ve 99 daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamında açık-kapalı havuz, çocuk yüzme havuzu, kafe, bar, fitness salonu, hamam, sauna gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Ayrıca buhar odası, çocuk parkı, çocuk oyun odaları, resepsiyon, kamelya, barbekü, otopark, kamera gibi olanaklar da sunulmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Proje nerede hayat bulmaktadır?

Konut projesi, Alanya’nın en gözde turizm merkezi Mahmutlar’da konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Alanya konut projesinde daire fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışa sunulan;

110 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 485 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projeden alımlarda %10 indirim uygulanmaktadır. Temmuz 2023’te teslim edilecek projede, %40 peşin, kalan 18 ay 0 faizsiz imkanları da sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 528 38 78 ve 0533 731 47 07 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version