Kategoriler
Proje Haberleri

Mimar Sinan Evleri Çekmeköy son daireleri satışta

Mimar Sinan Evleri Çekmeköy projesi kullanışlı, geniş yaşam alanlarıyla ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yalçınkaya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde A ve B olmak üzere 2 blok mevcuttur. Bu daireler 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi bünyesinde A ve B olmak üzere 2 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Mimar Sinan Evleri Çekmeköy nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çavuşbaşı ve Mimar Sinan caddelerine yürüme mesafesindedir.  Bununla birlikte Seyir Tepesi’ne yürüme mesafesindedir. Binanın dükkan katın fırın ve kafe bulunmaktadır. Ayrıca A blok dükkan katında zincir market yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mimar Sinan Evleri Çekmeköy fiyatları ne kadardır?

Mimar Sinan Evleri Çekmeköy projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 640 06 52 veya 0 (530) 925 97 52 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version