Kategoriler
Proje Haberleri

Mimoza Konakları Aydın villaları satışa sunuldu

Aydın İlinin Efeler İlçesinde Mimoza Konakları Aydın projesi hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Mimoza İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken villa projesi pek çok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmektedir. Söz konusu olan projedeki villaların yapımı devam ederken aynı zamanda satışları da devam etmektedir. Proje hakkındaki bütün bilgilere haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Projedeki villalar eşsiz olanakları ve lüks mimarisi ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 24 adet villa yer almaktadır. Villalar son teknoloji akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Villa içlerinde vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima gibi olanaklara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra mobilya, panjur, teras, ankastre set, görüntülü diafon da villa içlerinde yer verilen bazı özelliklerdir. Ayrıca villaların tamamı tek villa olarak tasarlanmış olup, her villaya geniş arsa payı düşmektedir.

Etrafı duvarlarla çevrili, güvenlikli site konsepti zengin sosyal olanakları ile de ön plana çıkmaktadır. Site içerisinde spor alanları, sosyal tesis, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çocuk parkı gibi sosyal alanlara yer verilmiştir. Aynı zamanda her villanın kendisine ait 2 araçlık kapalı otoparkı, tek bir noktadan kontrollü geçiş, bireysel ısıtma ve soğutma sistemi gibi olanaklar da projede sunulmaktadır. Söz konusu olan projedeki villalar iki tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Mimoza Konakları Aydın projesinde yer alan villalar 5+1 ve 6+1 tripleks villa olarak inşa edilmiş durumdadır. Ayrıca villaların büyüklükleri net 240 metrekare ve 330 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Doğayla iç içe bir konumda yer alan villalar Aydın sakinlerinin beğenisine sunulmaktadır.

Mimoza Konakları Aydın Villa Fiyatları Ne Kadar?

Proje kapsamındaki villaların fiyatları daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulundukları bloğa göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

300 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip villalar 2 milyon 750 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Villa projesi, Aydın Merkez2de, İncirliova yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Kavaklı Lisesi’nin hemen arkasında, yola 100 metre mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 303 47 47 ve 0532 784 69 97 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version