Kategoriler
Projeler

Mirşah Green Park Villas satışları başladı

Mirşah Green Park Villas Muğla’nın Dalaman ilçesinde hayata geçirilmiş bir projedir. Mirşah İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, 3+1 akıllı villalardan oluşmaktadır. Günümüz teknolojisine uygun villa özellikleri ve projenin detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villa özellikleri

Mirşah Green Park Villas akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Bu sistem sayesinde siz evde yokken olası bir su kaçağı elektrik kontağı ya da herhangi bir hırsızlığa karşı sizi arar ve anında müdahale eder. Villaların cepheleri betopanlıdır. Bu özelliği yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlar. Villalar zemin ve birinci kat olmak üzere iki katlıdır. Zemin katta salon+mutfak, yatak odası, banyo ve balkon yer almaktadır. Birinci katta 2 banyo, 2 yatak odası ve balkon yer almaktadır. Bir üst katta ise her villanın kendisine ait 75 metrekarelik terası vardır. Teras doğa ve havuz manzaralıdır. Isıtma tamamen yerden ısıtma ile sağlanmaktadır.

Mirşah Green Park Villas iç mimarisinde modern ve kaliteli detaylara yer vermektedir. Villa içi kapılar lake, dış kapı çelik kapıdır. Mutfak tezgahları mermerdir. Bu tezgah ile uyumlu şık granit evye + bataryalar da mutfaklarda yer almaktadır. Ebeveyn yatak odasında yer alan ebeveyn banyosu 12 jetli jakuzilidir. Yatak odası içinde ayrıca özel tasarımlı gardrop yer almaktadır. Mutfakta cam ankastre set bulunmaktadır. Bunlara ek olarak yüksek güvenlikli elektrikli gizli panjurlar yer almaktadır. Aydınlatma olarak spot ışıklar mevcuttur.

Mirşah Green Park Villas fiyatları

Projede çok sayıda villa yer almaktadır. Villaların büyüklükleri ve konumları değişiktir. Fiyatlandırma villaların büyüklükleri ve konumlarına göre yapılmaktadır. Genel olarak fiyatlar şu anda 4.000.000 TL’den başlamaktadır. Konutların satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Akıllı villaların teslim tarihi 2023 Şubat ayı olarak belirtilmektedir.

Proje hakkında ek olarak bilgi almak için irtibat numaralarını arayabilirsiniz. Proje için irtibat numaraları 0 (252) 692 62 62 ve 0 (539) 271 71 84 ‘dir. Bu numaralardan ayrıca bilgi ve güncel fiyatları alabilirsiniz. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version