Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Mk Meydan Park yüzde 40 peşin, sıfır faiz fırsatıyla satışta

MK Çetin Yapı tarafından inşa edilen  Mk Meydan Park konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede %40 peşin ve 0 faizle lansman kampanyası hala devam etmektedir. Ödeme kampanyası ile ilgili detaylara, Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje konforlu yaşam sunuyor

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi üzerindeki 35 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası,  kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamında 3,5+1 ve 4,5+1 tip daireler yer almaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 182 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca projede bahçeli ve teraslı daire seçenekleri de yer almaktadır. Konut projesinde konfor ve güvenlik için her şey düşünülmüştür. Site içerisinde ayrıca 6 bin metrekarelik ticari alan ve özel sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Bunun ışında parklar, spor kompleksleri ile bütün ihtiyaçlarınıza cevap bulabileceğiniz bir yaşam da sizleri beklemektedir.

Mk Meydan Park daire fiyatları ne kadar?

Yenimahalle konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

182 metrekare 3,5+1 daireler 1 milyon 360 bin TL,

215 metrekare büyüklüğündeki 4,5+1 daireler 1 milyon 390 bin TL

190 metrekare 4,5+1 daireler 1 milyon 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında %40 peşinat, 0 faiz imkanları devam etmektedir.

Ankara Yenimahalle nerede yükseliyor?

Konut projesi Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde, Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje ayrıca Ovacık’ın yanı başında yer almaktadır. Sanayi sitelerine 4 dk, çevre yoluna 1 dk uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 396 88 88 ve 0532 625 71 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version