Kategoriler
Proje Haberleri

Moda Mesken Rezidans Erzurum satışları devam ediyor

Moda Mesken Rezidans Erzurum projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Palandöken İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kotan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 112 adet konut ve 8 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 112 adet konut ve 8 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 97 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Projede iç ve dış mimari tasarım uygulanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık hava spor sahası, kapalı spor salonu ve çevre düzenlemesi bulunmaktadır. Çift asansör, bina girişlerinde yüz tanıma sistemi ve yangın güvenlik sistemleri gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, çamaşır odası ve kiler alanı gibi pek çok özellik mevcuttur. Dairelerde çift balkon yer almaktadır.

Moda Mesken Rezidans Erzurum konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Alparslan Türkeş Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’nın kesişim noktasında yer almaktadır.

Moda Mesken Rezidans Erzurum projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik kişiye özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 97 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 695.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Gayrimenkul ve araç takas imkanı sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (442) 238 38 37 veya 0 (539) 675 30 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version