Kategoriler
Proje Haberleri

Mola İstanbul Silivri’de ömür boyu tatil fırsatı sunuyor

Mola İstanbul tatil köyü projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Silivri İlçesinde yükselen proje Etra Holding firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda devre mülk projesinde yer alan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Mola İstanbul Silivri projesi modern ve lüks daireleri ile tatil keyfini sonunu kadar yaşamayı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Özel mimariye sahip daire içlerinde birinci sınıf işçilik ve malzeme kullanılmıştır. Devre mülk projesi kapsamında 2 katlı 42 konak ve 493 daire yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Projede dev bir aqua parkın yanı sıra; açık ve kapalı yüzme havuzu, etkinlik alanı, çocuk oyun alanları, hamam, spa ve spor alanları bulunmaktadır. Ayrıca çocukların asla sıkılmayacağı akıllı eğlence sistemi de proje kapsamında sunulmaktadır. İstanbul Silivri konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Devre mülk projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir. %80’i tamamlanan projede dairelerin satışları çok özel fiyatlarla devam etmektedir.

Mola İstanbul Silivri fiyat listesi

Devremülk fiyatları satın alınması düşünülen döneme göre değişmektedir. Ayrıca devremülk fiyatları dairenin tiplerine göre değişiklik gösterebilmektedir. 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer aldığı devre mülk projesinde haftalık fiyatlar 19 bin 700 TL’den başlamaktadır. Devremülk fiyatları dönemine göre 60 bin ile 70 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

1+1 tip devremülklerin  7-8 günlük fiyatları 19 bin 700 TL’den başlamaktadır.  Fiyatlar 68 bin 200 TL’ye kadar yükselmektedir.

2+1 tip devremülklerin 7-8 günlük fiyatları 29 bin 700 TL’den başlamaktadır.  Fiyatlar 118 bin 600 TL’ye kadar yükselmektedir.

3+1 tip devremülklerin 7-8 günlük fiyatları 41 bin 800 TL’den başlamaktadır.  Fiyatlar 137 bin 200 TL’ye kadar yükselmektedir.

Fiyatlara KDV, tapu harcı ve abonmanlık ücretleri dahildir. Ayrıca daire satışlarında lansmana özel indirim fırsatlarına başlanmıştır.

Mola İstanbul ödeme planı nasıl? 

Silivri devremülk projesinde üç farklı ödeme planı bulunmaktadır. Birinci seçenekte tamamı peşin ödeme planı bulunmaktadır. İkinci ödeme planında yüzde 25, 50 ve 75 oranlarında peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise sırası ile 16, 24 ve 48 ay vade ve sabit taksitle ödenebilmektedir. Ayrıca üçüncü ödeme seçeneğinde ise yüzde 30 peşin ödenmektedir. Kalan tutar ise Tefe-Üfe endeksli olarak 48 ay taksitle ödenmektedir.

Mola İstanbul nerede yer alıyor?

Mola İstanbul devremülk konut projesi, İstanbul Avrupa Yakası, Silivri İlçesi, Selimpaşa bölgesinde yer almaktadır. Devremülk projesi aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 67 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version