Kategoriler
Proje Haberleri

Motto Ankara satışa sunuldu

Ankara’nın yeni mottosu sloganı ile hayata geçirilen Motto Ankara projesi Ata Yıldız Grup firması tarafından hayata geçiriliyor. Ankara İli, Çankaya İlçesi, Birlik Mahallesi’nde hayata geçirilen projede daire satışlarına başlandı. Projede daire seçenekleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Doğukent Bulvarı’nda yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 40 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor. Projede toplam 390 adet daire dairelerin dışında 34 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Ata Yıldız Motto Ankara projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Daireler 1+1 ve 2+1 tipinde tasarlanmıştır. Konut projesinde bulunan dairelerin 156 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 234 tanesi ise 1+1 dairelerden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 55 ile 83 metrekare arasında değişmektedir. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 55 metrekaredir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 83 metrekaredir.

Motto Ankara fiyatları ne kadar?

Ata Yıldız Motto Ankara projesindeki dairelerin fiyatları dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konumuna göre değişmektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 888 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 075 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konutlardan birine sahip olmak isteyenler için kredi de hazır durumdadır.

Motto Ankara nerede yer alıyor?

Alışveriş merkezine yürüme mesafesinde yer alan proje Birlik Mahallesi, Doğukent Bulvarı, No:9 Çankaya / Ankara adresindedir. Konut projesi ne zaman teslim edilecek? Hemen tapuların verildiği projenin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi nereden alınabilir? Projeye ilgili detaylı bilgiye sahip olmak için 0532 500 90 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Motto Ankara satışa sunuldu” için 4 yanıt

Merhaba Serap hanım,

Haber içeriğinde de görüleceği gibi 1+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Dairelerin fiyatları ise 379 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca proje hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için 0532 500 90 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

şu anda 2+1 ve 1+1 lerin fiyatı nedir? bide ne kadarına kredi kullanabiliriz?

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version