Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Msy Pendix’te yüzde 35 peşinatla

MSY Yapı tarafından İstanbul ili, Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesinde hayata geçirilen Msy Pendix projesinde lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.‎

3 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Msy Pendix projesinde satılık daire fiyatları ise 299 bin TL’den başlıyor.

Msy Pendix projesinde çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, deniz manzarası, fitness merkezi, güneşlenme terası, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve sauna gibi alanlar yer alıyor.

Toplam 212 adet dairenin yer aldığı MSY Pendix projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projedeki dairelerin alanları ise 69 ile 144 metrekare arasında değişiyor.

Msy Pendix projesinde yüzde 35 peşinat ve 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede aylık taksitler ise 1.990 TL’den başlıyor.

Sabiha Gökçen’e 15 dakika, metroya 2 dakika, mesafede yer alan MSY Pendix Evleri projesinin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Tel: 444 4 958

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version