Kategoriler
Proje Haberleri

Narlı Bahçe Evleri satışları devam ediyor

Narlı Bahçe Evleri İstanbul Ümraniye’de yer alan bir projedir. Proje EYG Group Yapı tarafından yürütülmektedir. 19.000 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilen projede büyüklükleri değişik çok sayıda ev yer almaktadır. Anahtar teslim dairelerin özellikleri ve proje detayları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Narlı Bahçe Evleri toplam 342 dairen oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile donatılan daireler ferah ve geniş alana sahiptir. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazır bulunmaktadır. Bütün dairelerde salon ve odalara ek olarak mutfak, banyo ve balkon yer almaktadır. Banyo olarak ortak kullanım banyosu ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Ayrıca her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bazı dairelerde balkon birden fazladır. Yaşam alanları dışında bütün dairelerin özel çamaşır odası da bulunmaktadır.

Narlı Bahçe Evleri otoyola direkt bağlanan bir yol üzerinde bulunmaktadır. Ayrıca metro durağına 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bu özelliğinden dolayı hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır. Projede sosyal donatılar da geniş yer kaplamaktadır. Kapalı yüzme havuzu, spor kulübü, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, bisiklet ve koşu parkuru bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocuklar için özel çocuk oyun alanı da yer almaktadır.

Narlı Bahçe Evleri güncel fiyatları

Projede daireler büyüklüklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Projede yer alan iki oda bir salon evler brüt 93, net 70 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu evler şu anda 4 milyon 125 bin liradan satılmaktadır. 3+1 daireler brüt 174, net 96 metrekare kullanım alanına sahiptir. Satış fiyatları 4 milyon 500 binden başlamaktadır. Projede yer alan geniş daireler 201 metrekare kullanım alanına sahiptir. 4+1 olan bu dairelerin satış fiyatı 6 milyon 550 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bunun için en güncel fiyatları 0216 527 19 00 numarasından öğrenebilirsiniz. Bu numaradan Narlı Bahçe Evleri projesi hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri alabilirsiniz. Kişiye özel ödeme seçeneklerini de aynı numara ile irtibata geçerek öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version