Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Natura Batıkent yüzde 0.99 faiz ile satışta

Natura Batıkent konut projesi Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilmektedir. Batıkent konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi şimdi 120 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı ile satışlarına devam etmektedir. Başlatılan yeni kampanya sayesinde ise peşinatı teslimde ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Yenimahalle’de inşa edilen proje A konut segmenti üzerinden hayat bulmaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettirildiği projede toplamda 613 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde yer alan konut blokları ise 28 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Teslim tarihinin 2021 yılı sonlarına doğru yapılması planlanan projede daire tipleri ise 4+1 ve 6+1 şeklindedir. Projede yer alan konutların alanları 205 metrekare ile 455 metrekare arasında değişmektedir. 4+1 tip daireler brüt 205, net ise 188 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 6+1 tip daireler ise brüt 350 metrekare, net ise 320 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Ayrıca 60 bin metrekare üzerindeki peyzaj alanıyla dikkat çeken proje, farklı bitki çeşitleri de yer almaktadır. Proje içerisinde, süs havuzlarından dinlenme alanlarına, yürüyüş parkurlarından botanik bahçesine kadar bir çok etkinlik alanı yer almaktadır.

Projede yer alanlar sosyal alanlar neler?

Natura Batıkent konut projesinde aqua park, açık ve kapalı yüzme havuzu, futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları bulunmaktadır. Ayrıca cafe-restoran, amfi tiyatro ve sinema proje içerisinde yer almaktadır. Batıkent konut projesi içerisinde bisiklet yolu, yürüyüş alanları, botanik bahçeleri, süs havuzları ve seyir terası da bulunmaktadır. Aynı zamanda kaykay parkuru ile diğer konut projelerinin önüne geçmeyi başaran Natura, bilardo salonu, tırmanma parkuru ve workshop atölyeleriyle de eşsiz olmayı başarıyor. Ayrıca çocuklar için açık ve kapalı çocuk eğlence alanları proje içerisinde yer alan özelliklerdendir.

6 konut bloğundan meydana gelen projede toplam 613 adet konut bulunmaktadır. Her konut bloğunda 4 adet asansör yer almaktadır. Ayrıca ısı ve ses yalıtımına sahip binaların evdeki gürültüleri hapsetmesi beklenmektedir. Tam besleme jeneratörü, su deposu, güvenlik personelleri gibi bir çok özellikte yine proje kapsamında yer almaktadır.

Natura Batıkent satılık daire fiyatları ne kadar?

Natura Batıkent konut projesinde dairelerin fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 2 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

205 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 350 metrekarelik 6+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 199 bin TL’den başlamaktadır.

Batıkent konut projesinde yer alan dairelere 120 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranları ile sahip olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca 60 ay vade, yüzde 0.74 faiz oranıyla kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Bunların dışında ayrıca 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır.

Konut projesi Turgut Özal Mahallesi, 2209. Cadde, No:75, 06370 Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0312 280 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version