Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Nef Arsa Sakarya yüzde 20 indirim fırsayıtla satışta

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Nef, yeni projelere kampanyalar ile devam ediyor. Yoğun ilgi gören Nef Arsa Sakarya projesinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. 31 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanyada indirimin yanında daha farklı avantajlar da sunulmaktadır. Kampanya detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Nef Arsa Sakarya kampanyası detayları

Nef Arsa Sakarya projesi, firmanın hayata geçirdiği arsa projelerinden birisidir. Kazdağları, Eskişehir ve Ilgaz konumlu arsa projelerine gösterilen yoğun ilgi Sakarya projesine de gösterilmiş durumda. Bunun nedenle firma alıcıların daha fazla kar etmesi için Temmuz ayına özel yüzde 20 indirimli satış kampanyası başlattı. Temmuz sonuna kadar geçerli olan kampanya ile aylık 2 bin 345 lira ödeyerek arsa satın almak mümkün. Kampanya kapsamında indirime benzer şekilde alıcılara ödeme konusunda da avantajlı seçenekler sunulmaktadır. Sakarya’da arsa yatırımı yapmak isteyenler için firma, kampanya avantajlarını en yüksek seviyede tutmaktadır.

Arsa satın alımlarında doğru bölge seçimi çok önemlidir. Doğru yerde, uygun avantajlar ile satın alınan arsalar, hem alım sırasında hem de sonrasında kazanç sağlamaktadır. Nef Arsa Sakarya bulunduğu konum ile arsa üzerine ev inşa edildiğinde yüksek kira getirisine sahiptir.

En karlı yatırım arsa

Ev fiyatlarındaki artışlar, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri arsa alımına yöneltmektedir. Nef’in yaptığı araştırmalarda insanların yüzde 92’sinin en karlı yatırım olarak arsayı gördükleri sonucuna ulaşılmıştır. Bu nedenle, Nef arsa projelerinde zaman zaman avantajlı kampanyalar hayata geçirmektedir. Konu ile ilgili Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un açıklamaları bulunmaktadır. Timur ” Biz ev hayali kuramayanlara fırsat sunuyoruz. ” ifadesinde bulundu. Şu dönem arsa satın almanın en karlı yatırım olduğuna dikkat çeken Timur, sözlerine şu şekilde devam etti… “Finansal veya emtia yatırımları ile de uzun vadede karşılaştırıldığında hep en karlı yatırımın arsa yatırımı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla yapılan tüm araştırmalara göre tarihteki en kârlı yatırım arsa. Doğru yerde arsaya yatırım yapıp kaybedenini hiç görmedim. Bugüne kadar hep kazandırdı, bundan sonra daha da fazla kazandıracak.”

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız

Exit mobile version