Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Bahçelievler’de 60 ay 0 faizle

Nef, İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen şehrin en yeşil projesi olan Nef Bahçelievler için kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Şehir merkezinin en yeşil projesi Nef Bahçelievler’de sınırlı sayıda daire, 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile satışta.

Nef Bahçelievler projesinden daire sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat. Sınırlı sayıdaki dairler için başlatılan bu fırsata göre 60 ay vadeli taksitlendirmelerde hiç faiz ödenmiyor.

45 bin metrekare arsa alanına inşa edilen Nef Bahçelievler projesinde sınırlı sayıda daireye özel Nef finansmanı ile 60 aya yüzde 0 faiz ile satışa sunuluyor.

Nef Bahçelievler fiyatları ne kadar?

60 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki toplam 974 adet daire ve 14 adet cadde dükkanının yer aldığı Nef Bahçelievler’de fiyatlar 570.000 TL’den başlıyor.

E-5’e ve metrobüse yürüme mesafesinde bulunan Nef Bahçelievler projesinde çocuklar için Türkiye’nin en iyi kreşlerinden birinin yer alacak.

Nef tarafından uygulanan Foldhome konsepti, Nef Bahçelievler projesinde de en geniş haliyle uygulanıyor. Nef Bahçelievler’de, sinema odası, misafir evi, parti ve karaoke odası, müzik odası, PlayStation, hamam ve sauna, eğlence odası, davet odası, lounge alanı, squash, kapalı yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, açık ve kapalı futbol sahası gibi alanlar yer alıyor.

Exit mobile version