Kategoriler
Emlak Haberleri

Nef Ormantepe satışa çıktı

Nef’in İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi’nde hayata geçirdiği Nef Çamlıtepe projesini lansmana çıkmadan 2 gün içinde tamamlaması sonucu, Çekmeköy’deki ikinci projesi olan Nef Ormantepe’yi bir yıl erken satışa çıkardı.

Toplam 409 adet daireden meydana gelen Nef Ormantepe Çekmeköy projesi lansman fiyatlarıyla planlanandan bir yıl önce satışa sunuldu.

İstanbul Anadolu yakasında Özyeğin Üniversitesi’ne komşu bir konumda yer alan Nef Ormantepe projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1, bahçeli, teraslı ve balkonlu daireler yer alıyor.

Nef Çamlıtepe, Nef Ormantepe ve Nef Koruköy projelerinin tanıtımının yapıldığı lansman toplantısında projelerin detayları paylaşıldı. 1.2 milyar TL yatırım eğerine sahip olan Nef Çamlıtepe, Nef Ormantepe ve Nef Koruköy projeleri 230 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. buluyor.

Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, SEV Amerikan Koleji, Avusturya Lisesi, Uğur Koleji gibi bir çok okulun yer aldığı Eğitim Vadisi’ne komşu konumda yer alan Nef Ormantepe projesi Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne 8 km, Buyaka, Meydan AVM, IKEA ve Viaport gibi alışveriş merkezlerine ise 10 dakika mesafede yer alıyor.

Nef Ormantepe fiyatları ne kadar?

2020 yılında teslim edilmesi beklenen Nef Ormantepe projesinde 1+1 daireler 299 bin TL’den, 2+1 daireler 450 bin TL’den, 3+1 daireler 650 bin TL’den, 4+1 daireler ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

120 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulan Nef Ormantepe projesinde firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı da sunuluyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Tel: 444 9 633

Exit mobile version