Kategoriler
Proje Haberleri

Nev 201 Ankara satışa sunuldu

Söz konusu ofis projesi Ankara İli, Çankaya İlçesinde yer almaktadır. Projenin bulunduğu bölge ticaret merkezinin yoğun oldu bölge olarak bilinmektedir.  Ticaret merkezi Çankaya, Balgat’ta inşa edilen Nev 201 Ankara projesi kule blok ve yatay bloklardan oluşmaktadır. Ofis projesi hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ofis projesi Mevlana Bulvarı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ofis projesi 34 katlı tek kule bloktan oluşan ticari iş merkezinde bulunmaktadır. Ayrıca yatay blokta sosyal alanlar yer almaktadır. Proje ünlü mimar Emre Arolat tarafından tasarlanmıştır.

Ankara ofis projesinde yer alan ofisler içerisinde toplantı odaları, yönetici odası, giriş bölümü yer almaktadır. Ayrıca açık ofis alanı, danışma bölümü, vestiyer, mutfak ve wc gibi alanlar yer almaktadır.

Nev 201 Ankara nerede yer alıyor?

Söz konusu proje Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Proje Mevlana Bulvarı ile 1071 Malazgirt Bulvarı’nın kesiştiği alanda yer almaktadır. Karşısında Taurus AVM gibi alışveriş merkezi yer almaktadır. Ayrıca proje Açı Koleji ve Dost Koleji gibi eğitim kurumlarına da yakın bir konumda yer almaktadır.

Ofis projesi adres olarak ise Ehlibeyt Mahallesi, Mevlana Bulvarı, No:201 06520 Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 4 574 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Nev 201 Ankara satışa sunuldu” için 5 yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version