Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor

Nidapark Gündoğan projesinde lüks villa ve rezidans konutlar yer almaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tahincioğlu Gayrimenkul, “Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum’da” sloganıyla yola çıkmaktadır. Söz konusu şirket tarafından modern yapıda villa rezidans konut seçenekleri yükselecektir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.  Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Konutlarda veranda yer almaktadır.

Nidapark Gündoğan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıktadır. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir.

Nidapark Gündoğan projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Ancak projede konut özellikleri ve fiyatları henüz belirlenmemiştir. Ön talep toplama sürecinde olan projede detaylar ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version