Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidapark İstinye’de satışlar başladı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Tahincioğlu tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi’nde hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar başladı.

İstanbul’un en eski ve prestijli semtlerinden İstinye’deki  asra parseli üzerinde inşa edilecek olan Nidapark İstinye projesi lükste sınır tanımıyor.

Döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen Nidapark İstinye projesinde lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay vade ve sıfır faiz avantajı ile satışa sunuluyor.

LEED Gold sertifika adayı  Nidapark İstinye projesi Panorama, Vadi ve Koru olmak üzere toplam 3 ayrı etaptan meydana geliyor.

Her etabın kendi sosyal tesisi olacak şekilde tasarlanan Nidapark İstinye projesindeki Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blokta toplam 202 adet bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blokta toplam 134 adet bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında ise 19 blokta toplam 202 adet bağımsız bölümden meydana geliyor.

4 ve 5 katlı bloklardan meydana gelen Nidapark İstinye projesinde 2+1 daireden 5+2 daireye kadar değişen farklı tiplerde daireler yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark İstinye projesinde kafe, çocuk oyun alanları, fitness salonu, özel studio odaları, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, yürüyüş ve koşu parkurları, seyir terasları, tenis sahası, basketbol sahası, elektrikli araç şarj istasyonu gibi alanlar yer alıyor.

Exit mobile version