Kategoriler
Proje Haberleri

Nira Park Batıkent satışları başladı

Nira Park Batıkent projesi modern yapısı ve ultra lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kumaşlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ultra lüks 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 16 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ultra lüks 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 213 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 148 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel 2 araçlık kapalı otopark ve açık misafir otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde ortak yeşil alanlar ve bahçe alanı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde lake akrilik mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde özel tasarım duşakabin yer almaktadır. Legend PVC doğrama, sinerji ısıcam ve elektrikli panjur sistemi mevcuttur. Her odaya yayılan merkezi uydu sistemi bulunmaktadır.

Nira Park Batıkent konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi gibi pek çok alan mevcuttur.

Nira Park Batıkent projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 213 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.620.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 234 79 80 veya 0 (545) 420 16 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version