Kategoriler
Proje Haberleri

Nokta Ankara satışları devam ediyor

Nokta Ankara projesi 3 kule bloktan meydana gelmektedir. Nokta 1 bloğu 23 katlı ofis bloğudur. Bu blokta net 332 metrekare büyüklüğe sahip ofisler yer almaktadır. ayrıca bu blokta iskan alınmış ve yaşam başlamıştır.

Nokta 2 projesi ise konut, ofis ve cadde mağazaları yer almaktadır. Bu proje 2 bloktan meydana gelmektedir. Söz konusu blokta yer alan daireler 4+1 tipindedir. Ayrıca daire büyüklükleri ise net 234 metrekaredir.

Projenin konumu Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Türk Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 blok içerisinde ofis, konut ve cadde mağazaları yer almaktadır. Konutlar ise 4+1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Türk Yapı güvencesi ile yükselen proje, Nokta 1 ve Nokta 2 olmak üzere ofis ve konuttan oluşan karma bir projedir. 3 blok içerisinde ofis, konut ve cadde mağazaları yer almaktadır. Nokta 1 proje içerisinde 23 katlı bir ofis bloğu yer almaktadır. Bu ofislerin her biri teras alanları dahil olmak üzere net 332 metrekarelik dubleks ofislerden oluşmaktadır. Üstelik istenildiği takdirde birleştirilip 750 metrekareye yakın kullanım alanları sağlanabilmektedir. Nokta 1’in baza kısmında 18 adet ticari alan bulunmaktadır. Ayrıca, cadde mağazası konseptiyle kafe-restoran ve hizmet mağazası olarak hizmet verecektir.

Nokta 2 projesi konut, ofis ve mağazaları kapsayacak biçimde 2 bloktan oluşmaktadır. Söz konusu proje Nokta 2 projesinin 2. Etabıdır. Blokların altındaki baza kısmında yer alan 20 adet ticari alan yer almaktadır. Ayrıca kafe-restoran, hizmet ve perakende mağazaları olacak biçimde tasarlanmıştır. Nokta 2 projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Ayrıca bu dairelerin tamamı dubleks ve loft olarak tasarlanmıştır. 4 artı 1 daireler teras alanları dahil net 234 metrekareye sahiptir. Nokta 2 projesindeki ofislerin tamamı katta dubleks olup teras alanları dahil net 254 metrekarelik büyüklüğe sahiptir. Ofisler ileri kaba (Shell&Core) teslim edilecek olup tüm alt yapı sistemi ofis içine kadar getirilmiştir. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır.

Nokta Ankara nerede yer almaktadır?

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Ankaralılar Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Konutların tamamında her yönden Ankara manzarasına hakim olunabilen, geniş açılı bir konumda yükselmektedir. Üstelik söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarına ise yakın mesafede yer almaktadır.

Nokta Ankara fiyatları ne kadardır?

Nokta Ankara projesinde peşin ödeme ve banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır.

Projede bulunan Nokta 2 konut bloğundaki 4+1 daireler KDV dahil 13 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca Nokta 2 bloğundaki ofisler ise KDV hariç 12 milyon 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Fiyatlar kat ve cepheye göre değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 78 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version