Kategoriler
Proje Haberleri

Nursanlar Kartal teslimleri başladı

Nursanlar Kartal 4 etaptan oluşan modüler ofis projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nursanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 376 adet modüler ofis ve 56 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu ofisler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 olarak planlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nursanlar İnşaat imzası taşıyan ve 4 etaptan oluşan proje 10.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Proje kapsamında 376 adet modüler ofis ve 56 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu ofisler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 olarak planlanmıştır. Ayrıca ofisler isteğe bağlı olarak birleştirilip çeyrek, yarım ve tam kat olarak satılmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 tipindeki ofislerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 tipindeki ofislerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 tipindeki ofislerin büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Nursanlar Kartal konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Cevizli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje şehir merkezine yakın konumu ile şehir manzarasına sahiptir. Bununla birlikte rezidansın üst katları deniz manzarasına hâkimdir. Sağlık kurumları ve metro istasyonuna yakın konumdadır. Ayrıca havaalanı yakın mesafede yer almaktadır.

Nursanlar Kartal projesi tamamlanmış olup anahtar teslimi başlamıştır. Ayrıca fiyatlar ofis tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 530 051 12 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version