Kategoriler
Proje Haberleri

Önallar Stadium Cadde satışları başladı

Önallar Stadium Cadde projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Giresun Önallar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 128 metrekare olmaktadır. Proje, birinci sınıf malzeme ve işçilik ile inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site ortak alanında spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Önallar Stadium Cadde konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Aksu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin gelişimine en müsait alanlardan birinde yer almaktadır. Giresunspor Stadyumu ile karşı karşıya konumdadır.

Önallar Stadium Cadde projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 600 00 34 veya 0 (533) 508 28 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version