Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ondörtüç Pendik’te sıfır peşinatla

İnsay Yapı tarafından İstanbul ili, Pendik ilçesinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde hiç peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

9 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ondörtüç Pendik projesi toplam 241 adet daire ve 23 adet ticari üniteden meydana geliyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçeneklerinden meydana gelen Ondörtüç Pendik projesinde yer alan daire büyüklükleri ise 68 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor.

Ondörtüç Pendik fiyatları ne kadar?

Ondörtüç Pendik projesinde, 1+1 dairelerin fiyatları 228 bin TL’den, 2+1 dairelerin fiyatları 296 bin TL’den ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ondörtüç Pendik ödeme seçenekleri neler?

Kişiye özel fiyat uygulaması bulunan Ondörtüç Pendik projesinde hiç peşinat ödemeden 24 ay taksit ve yüzde 5 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vadeli banka kredisiyle ev sahibi olmak isteyenlere de yüzde 5 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Ondörtüç Pendik ne zaman teslim edilecek?

Kaba inşaatı tamamlanan Ondörtüç Pendik projesinin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Ondörtüç Pendik projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya gibi alanlar yer alıyor.

Ondörtüç Pendik nerede?

Pendik’in merkezinde yer alan Ondörtüç Pendik projesi Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne üç dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve hızlı feribota ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 3141414

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version