Kategoriler
Proje Haberleri

Orkide Evler Gaziantep 19 aya varan taksit fırsatıyla satışta

Orkide Evler Gaziantep projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, park, banyo, oda kapısı ve tuvalet mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Orkide Evler Gaziantep konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Gaziler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs yakın mesafede yer almaktadır.

Orkide Evler Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Orkide Evler Gaziantep projesinde farklı kat ve cephelerde fiyatlar değişiklik gösterebilir. Üstelik 19 aya varan taksitlerle satış avantajları mevcuttur. Brüt 148 ile 150 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL ile 990.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 215 27 27 veya 0 (552) 777 17 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version