Kategoriler
Projeler

Otto Ataşehir

Otto Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir’e değer katmak için geliyor… İstanbul Gayrimenkul Yatırım Grubu ve Modern Yapı’nın ortak çalışması olan proje, 16 parsel alanda yükselecek. Konut, ticari alan ve ofislerden oluşan karma butik projesinin detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve özellikleri

Otto Ataşehir inşaat tamamlanması garanti altına alınmış nadir projelerden birisidir. 2530 adadan oluşan arsa hiçbir kredi kullanılmadan alınmıştır. İnşaatı tamamlama maliyeti olan tutar ise banka hesabında bloke edilerek hazır bulunmaktadır. Bu özelliğinden dolayı güvenilir projelerden birisidir. A ve B olmak üzere iki bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklardan A bloğu ofis, konut ve ticari alan içermektedir. B bloğu ise 4 katlı bağımsız ticari alan özelliğindedir. Binalar ekolojik tuğla mimarisine sahip olarak inşa edilmektedir. Isı ve ses yalıtımı sağlayan bu mimari, estetik bir görüntüyü de beraberinde getirmektedir.

Otto Ataşehir projesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut tipleri yer almaktadır. 1+1 daireler iki tip şeklinde inşa edilmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt olarak 71 metrekare ile 84 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 daireler de iki tip şeklinde hazırlanmaktadır. Bu dairelerde kullanım alanı 122 metrekare ile 265 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan tek tip 3+1 daireler ise 179 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin iç mimarisi ve genel düzeni hakkında henüz net bilgi verilmemiştir. Projenin ilerleyen aşamalarında bu bilgilerin verilmesi beklenmektedir.

Otto Ataşehir nerede

Proje metroya sadece 1 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca E5, TEM, köprüler, Avrasya Tüneli, Sabiha Gökçen Havalimanı gibi ana arterlere yakın konumdadır. Bu özelliğinden dolayı hem iş hem yerleşim açısından avantajlı konumdadır. Şehrin önemli yerlerine özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kolay bir şekilde gitmek mümkündür.

Otto Ataşehir fiyatları ve daire teslimleri hakkında kesin bilgi verilmemektedir. Projede kat irtifakı tapuların, inşaatın subasman seviyesinden sonra verilmesi beklenmektedir. Proje hakkında verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için 444 0 805 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca ottoatasehir.com sitesinden bilgi talep formu da doldurabilirsiniz. Bu site proje ile ilgili detaylı görselleri de bulabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version