Kategoriler
Proje Haberleri

Ottoman Deluxe Konakları satışları devam ediyor

Ottoman Deluxe Konakları projesi Osmanlı mimarisinin günümüz teknolojisi ile bütünleştiği eşsiz bir yapıya sahiptir. Projenin konumu Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çelikcan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi Osmanlı mimarisi ve günümüz teknolojisi ile harmanlanarak inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 dubleks konut tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkı, mimari peyzaj alanları ve açık hava oturma alanları bulunmaktadır. Üstelik her konuta özel 4 metrekarelik depo alanı yer almaktadır. Asansör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde özel tasarım mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Özel tasarım iç oda kapıları mevcuttur. Barbekü, çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Ottoman Deluxe Konakları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Darıca İlçesi Cami Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metrobüs, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ottoman Deluxe Konakları fiyatları ne kadardır?

Ottoman Deluxe Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Net 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks daireler 2.400.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 745 52 79 veya 0 (536) 516 08 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version