Kategoriler
Proje Haberleri

Öz Aras Yuvam Konutları 0.99 faiz oranı ile satışta

Öz Aras Yuvam Konutları projesi ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öz Aras İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için binanın zemininde 2000 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Öz Aras Yuvam Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhitinde pek çok market ve okul yer almaktadır.

Öz Aras Yuvam Konutları projesinde 0.99 faiz oranı ile satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 113 97 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version