Kategoriler
Proje Haberleri

Özak Göktürk 2 yakında hayata geçiriliyor

Gayrimenkul piyasasının seçkin firmalarından Özak GYO, İstanbul Göktürk’teki yeni projesi için harekete geçti. Özak GYO tarafından İstanbul İli, Eyüp İlçesi’nde inşa edeceği Özak Göktürk 2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat firmasının üstlenmesi kararlaştırılmıştır. Yönetim Kurulu tarafından 19 Nisan 2021 tarihinde verilen kararla, İstanbul ili, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi’ndeki 10 bin 673 metrekarelik arsayı satın almıştır.

Özak Göktürk 2 Projesi Konumu

Özak GYO firmasının İstanbul, Eyüpsultan, Göktürk Mahallesi’nde yer alan arsası, Göktürk Göleti Mesire Alanı’na komşu konumdadır. Ayrıca arsanın çevresinde Göktürk Göleti Mesire Alanı, Göktürk Spor Tesisi, Yalın Evler Göktürk yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca Starlife Göktürk, İstanbul İstanbul Evleri, Riverside Göktürk, Fantasia Residence projeleri bulunmaktadır. Projeye yakın olarak Mesa Yamaç Evler, Mesa Yankı Evler, İstanbul Zen Evleri projeleri de bulunmaktadır. Çevresinde boş arsa alanları, Zenginbahçe Konutları, Doğa Country, Selenium Country gibi konut projeleri de ayrıca yer almaktadır.

Özak Göktürk 2 nerede yer alıyor?

Konut projesinin yapılacağı arsa parseli İstanbul, Avrupa Yakası’nın en değerli arsalarından biri olarak görülmektedir. Söz konusu arsa alanı Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 34 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca konut projesi alanı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 24 kilometre mesafede yer almaktadır. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 21 ise kilometre mesafede proje alanı yer almaktadır. İstanbul Havalimanı’na ise konut projesi 20 kilometre mesafe yer almaktadır.

İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek

Özak GYO tarafından İstanbul, Eyüp’te inşa edilecek Özak GYO Göktürk 2 projesini İnt-Er Yapı İnşaat firması üstlenmektedir. Özak GYO firması yakın zamanda Özak Göktür ve Büyükyalı İstanbul projelerini hayata geçirmiştir. Firmanın İstanbul Balmumcu’da Mahmutbey’de, Aydın Didim’de ve Antalya Demre’de arsaları yer almaktadır. Bu arsalar ise yakın zamanda yeni projelerin geliştirilmesi beklenmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version