Kategoriler
Proje Haberleri

Özdil Termal Park Sındırgı satışları devam ediyor

Özdil Termal Park Sındırgı geniş özellikleri ve modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Sındırgı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özdiloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 252 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 252 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 72 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Projede kadın ve erkek ayrı 4.000 metrekarelik sosyal termal tesis yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; kadın/erkek ayrı termal kapalı 2 adet havuz, sauna ve buhar odaları bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı 2 adet çocuk oyun parkı, yetişkin ve çocuk açık yüzme havuzu ve fitness salonu bulunmaktadır.

Siteye özel mescit, konferans/toplantı salonu, asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar kaplıca suyu ile daire ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Özdil Termal Park Sındırgı nerede yer alıyor?

Proje, Balıkesir’in Sındırgı İlçesi Kurtuluş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, hastane ve eczane gibi ihtiyaç duyulan birçok alan mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Özdil Termal Park Sındırgı fiyatları ne kadardır?

Özdil Termal Park Sındırgı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Havuz manzaralı dairelerde fiyat farkı mevcuttur. Brüt 72 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 410.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 93 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 224 12 22 veya 0 (542) 345 43 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version