Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Paradise Palace projesinde teslim tarihi Ağustos 2022 oldu

Paradise Palace konutları Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Suat Yıldız İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin Ağustos 2022 olarak belirtildiği konut projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Ayrıca proje ne zaman teslim edilecek?

Paradise Palace proje özellikleri

Suat Yıldız İnşaat’ın imzasını taşıyan Paradise Palace projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yükselmektedir. Proje 13 ve 15 katlı iki bloktan meydana gelmektedir. Ayrıca projede toplam 142 adet konut yer almaktadır. 11 bin metrekarelik arsanın kullanıldığı projede yapılar kendi aralarında A ve B blok olarak birbirinden ayrılmıştır. A blokta 2+1 ve 3+1, B blokta ise 4+1 daire tiplerine yer verildi. Daire boyutları bakımından 2 oda 1 salonlar 118,20 metrekareden başlarken, 3 oda 1 salonlar 175,40 metrekareden yükseliyor. 4 oda 1 salonların bulunduğu B blokta metrekare boyutları daire başına 198,60 metrekare büyüklüğüne sahiptir.

Projede sosyal donatılar

Paradise Palace, Bursa’nın yeni yaşamları arasına giren Nilüfer ilçesinin 23 Nisan Mahallesi’nde yükseliyor. İzmir yoluna cepheli daireler, Metre Gross Market’in sağ üst tarafında yer almaktadır. Sosyal donatı seçeneklerini açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarıyla başlatan firma; bu seçenekleri sauna ve fitness hizmetine kadar genişletti. Güvenlik personellerince projede güvenlik çemberi oluşturmaktadır. Aynı zamanda konut projesinde 7/24 kameralı güvenlik yer almaktadır. Ayrıca her daireye özel kapalı otopark alanı yer almaktadır. Konut iç özelliklerinde ise ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon bulunmaktadır. Merkezi ısıtmadan yarar sağlayan daireler, yerden ısıtma sistemiyle donatıldı.

Projede daire fiyatları

Paradise Palace projesine hayat veren Suat Yıldız İnşaat, teslimlerin 2022’de başlayacağını duyurdu. Projede yapı denetimi ve zemin etüdünü tamamlayan firma; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağladı. Asansörün bulunduğu yapılarda, C40 beton ve zemin güçlendirmede fore kazık sistemini barındırmaktadır.

Projede yer alan brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler 996 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde yer alan brüt 249 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daireler ise  1 milyon 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesi 23 Nisan Mahallesi, Metro Caddesi, Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0224 441 62 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version