Kategoriler
Proje Haberleri

Parla İncek Villaları satışları devam ediyor

Parla İncek Villaları projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. 16.000 metrekarelik alan üzerinde 16 adet premium villa yer almaktadır. Bu villalar Relax ve Avangard seçeneği ile 2 farklı 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

16.000 metrekarelik alan üzerinde 16 adet premium villa yer almaktadır. Bu villalar Relax ve Avangard seçeneği ile 2 farklı 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. 7 artı 2 Relax villaların büyüklüğü brüt 860 metrekaredir. 7 artı 2 Avangard villaların büyüklüğü ise 770 metrekare olmaktadır. Villalar tüm teknik altyapısı ile hazır, tüm inşaat işleri tamamlanmış olarak teslim edilecektir. Üstelik kişiye özel kendi zevk ve arzularına göre iç tasarım imkanı sağlamaktadır.  Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 4 adet kapalı otopark, 1 adet açık otopark ile toplamda 5 adet otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine özel açık yüzme havuzu ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Üstelik özel ateş çukuru ile dizayn edilmiştir.
Asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Her odasında özel banyo bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Özel tasarım, geniş ışıklı, iç bahçeli ve kişiselleştirilebilen bodrum katlar yer almaktadır.

Parla İncek Villaları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup ulaşımı rahat, merkezi konumda, bulvar cadde üzerinde yer almaktadır. Villalar doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Parla İncek Villaları fiyatları ne kadardır?

Parla İncek Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 860 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 2 Relax villaların fiyatı 18.570.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 241 49 99 veya 0 (532) 522 02 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…
Exit mobile version