Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Sorgun villa konforundaki daireleriyle satışta

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Sorgun Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Simetri İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks, villa rahatlığındaki daireleri ile dikkat çekmektedir. Prime Sorgun konut projesi tamamlanmış olup anahtar teslim dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Antalya konut projesi Sorgun Mahallesi’nde yer alan 5 bin 362 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 17 adet daireden meydana gelmektedir. Proje site konforunda müstakil bir yaşam vadetmektedir. Proje kapsamında 7 blok, 18 adet daire yer almaktadır. Bütün dairelerin kendisine ait bahçesi ve havuzu bulunmaktadır. Aynı zamanda 1.kat dairelerin teras yaşam alanları da bulunmaktadır.

Prime Sorgun konut projesinde villa konforundaki dairelerin inşası tamamlanmış olup, projede iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler brüt 96 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 180 metrekare alana sahiptir.

Prime Sorgun fiyatları ne kadar?

Antalya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

96 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 581 bin TL,

Brüt 180 metrekare 3+1 tip daireler ise 2 milyon 245 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire fiyatlarına opsiyonlu sabit ve hareketli mobilyalar dahil değildir.

Prime Sorgun nerede yer alıyor?

Konut projesi Antalya’nın en güzel plajlarına sahip Sorgun mevkiinde bulunmaktadır. Aynı zamanda proje deniz kıyısına 2 km uzaklıktadır. Havaalanına 55 dakika, alışveriş merkezine 4 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 548 33 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version