Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Garden ön talep topluyor

Rams Garden İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde hayata geçirilecek bir projedir. Projenin yüklenici firması Rams Global’dir. 2+1’den 5+1’e kadar çok sayıda dairenin yer aldığı projenin 2024 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin detaylarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve genel özellikleri

Rams Garden İstanbul’un merkezinde doğa ile iç içe bir hayatın kapılarını açıyor. Proje kapsamında 40 bin metrekarelik koru alanı yer almaktadır. Bu koru alanı dairelerin balkonlarından görülecek şekilde planlanmaktadır. Koru alanının dışında ayrıca 33 bin metrekare yeşil alana sahip alan da bulunmaktadır. Yeşil alanların yanı sıra 210 metre uzunluğunda gölet de proje içinde yer almaktadır. Bu göletin çevresinde dinlenmek ve manzara izlemek için özel alanların yapılması beklenmektedir.

Rams Garden projesinde modern ve kullanışlı daireler planlanmaktadır. Büyüklükleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olan daireler hem çekirdek, hem geniş ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmaktadır. Dairelerde iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Ayrıca araç parkı için kapalı otopark planlanmaktadır. Site içinde güvenliğin sağlanması için kameralı 7/24 güvenlik sistemleri yer almaktadır.

Rams Garden nerede

Proje İstanbul Bahçelievler’deki Efes Pilsen arsası üzerinde yer almaktadır. Projenin yapımcı firması olan Rams Global uluslar arası düzeyde başarılı projelere imza atmıştır. Özellikle Kazakistan’da 10 yıl içinde 2,5 milyon metrekareden oluşan 55 proje tamamlamıştır. Projelerin her birini özenle tamamlayan firma Kazakistan’ın önde gelen inşaat firmalarından birisidir. Aynı özen ve ince düşünce ile Türkiye’de de projeler yapmayı hedefleyen firma Rams Garden Evleri projesine çok önem vermektedir.

Rams Garden Bahçelievler projesi daireleri hakkında detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak. Dairelerin büyüklükleri, genel özellikleri detaylarını aldığımızda sizlerle paylaşacağız. Projede fiyat ve ödeme bilgileri de henüz belli değil. Detaylar lansman ile belli olacaktır. Lansman tarihi olarak ise 2022 Ağustos olarak planlanmaktadır.

Proje hakkında detay almak için 444 47 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ya da projenin kendi web sitesi olan www.ramsgarden.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Web sitesinde yer alan formu doldurarak ön bilgilendirme talebi oluşmaktadır. Böylece proje detayları belli oldukça ya da kampanyalar oldukça bilgilendirme alabilirsiniz. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version