Kategoriler
Projeler

Referans Beşiktaş

Referans Beşiktaş projesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı ortak projesidir. Merakla beklenen projenin ilk aşamaları için çalışmalara başlandı. Toplam inşaat alanı 79 bin 89 metrekare olan projenin ÇED süreci başladı. Proje kapsamında 293 konut inşa edilmesi planlanmaktadır. Bu konutların dışında özel aktivite ve dinlenme alanlarına da proje de yer verilmektedir.

Referans Beşiktaş proje özellikleri neler?

Referans Beşiktaş projesi, İstanbul’un Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi’nde yer almaktadır. Bundan dolayı yapımcı firmalarda proje adı Beşiktaş Abbasağa olarak da geçmektedir. Söz konusu projenin toplam 10 bloktan oluşması planlanmaktadır. Bu blok içinde yer alan dairelerin büyüklükleri her ailenin ihtiyacını karşılayacak şekildedir. Çekirdek aileler için 2+1, 3+1 dairelerin dışında geniş aileler için 4+1, 5,5+1 daireler tasarlanmaktadır. Dairelere ek olarak araç park etmek için otopark, yüzme havuzu ve süs havuzları da projede mevcut durumda.

Yapımcı firma Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Referans Bakırköy, Referans Bahçeşehir, Çınar Evleri, Referans Güneşli gibi projelerindeki başarısı bu projede beklenmektedir. Firmanın İstanbul dışında Zonguldak Westa Life projesi de büyük ilgi görerek tamamlanmıştır. Referans Beşiktaş Abbasağa projesi konutları 2021 yılında inşa edilmeye başlanmıştır. Konutların tahmini teslim tarihi 2023 olarak belirtilmektedir.

Referans Beşiktaş nerede yer alıyor?

Referans Beşiktaş tam olarak Abbasağa Mahallesi, Dere Sokak’ta bulunmaktadır. Marmara Denizi’ne 800 metre mesafede deniz manzarasına sahiptir. İstanbul Havaalanı’na 30 kilometre uzaklıkta olması ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Merkezi bir konumda bulunmaktadır. Kamu kuruluşları ve alışveriş merkezlerine ulaşım kolaydır. Sait Çiftçi Devlet Hastanesi’ne 550 metre, Büyük Esma Sultan Ortaokulu 260 metre uzaklıktadır. Eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek için gidilecek yerlerden olan Abbasağa Parkı’na 150 metre mesafededir. İstanbul ulaşımında önemli yere sahip olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2,3 km, Barbaros Bulvarı’na ise 300 metre uzaklıktadır.

Projenin konsept çizimleri devam etmektedir. Dairelerin büyüklüğü, özellikleri, projede yer alacak olan diğer detaylar hakkında bilgi geldiğine sitemizde haber olarak yer vereceğiz. Şuan için firma tarafından ödeme koşulları ya da fiyatlar hakkında da net bir bilgi verilmemektedir. Projenin güncel bilgileri için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Bilgi almak için 456 70 00 numaralı telefon aranabilir.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version