Kategoriler
Proje Haberleri

Reform Villaları satışları başladı

Reform Villaları projesi rahat kullanım alanları ve şık yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje MB Ünal Yapı ile Orta Mühendislik ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde müstakil girişli 4 adet villa bulunmaktadır. Bu villaların her biri 180 metrekare arsa üzerinde kurulmaktadır. Ayrıca bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MB Ünal Yapı ile Orta Mühendislik ortaklığı ile hayata geçirilen projede müstakil girişli 4 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villaların her biri 180 metrekare arsa üzerinde kurulmaktadır. Üstelik bu villalar 4 artı 1 konut seçeneğine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 195 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya ait açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kendine özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Reform Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Reform Villaları projesinde müstakil girişli 4 artı 1 villa seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 villalar 2.350.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 535 305 25 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version