Kategoriler
Projeler

Resim Çengelköy

Çengelköy konut projesi Ortadoğu İnşaat Grubu firması tarafından tarafından hayata geçirilmesi planlanmaktadır. Konut projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecektir. Ön hazırlıklar Resim Çengelköy konut projesinde devam etmektedir.

Konut projesi altı adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde bir adet otopark bloğu da yer almaktadır. Çengelköy konut projesinde yaklaşık 300 adet konutun yer alması planlanmaktadır. Resim serisinin bir devamı olan projede ön hazırlıklar ise tüm hızıyla devam etmektedir. Ortadoğu İnşaat Grubu firmasının resim serisi diğer hayata geçirilmesi planlanan projeleri ise Resim Hayat Sancaktepe ve Resim Eyüp projeleridir.

Ortadoğu İnşaat Grubu firması bugüne kadar Merkez Zekeriyaköy, Resim İstanbul konut projelerini hayata geçirmiştir. Firma ayrıca Resim Mod İstanbul, Resim Yeni Nesil Eyüp ve Resim Modern Kağıthane gibi konut projelerini de hayata geçirmiştir. Ayrıca firma Wome Deluxe otelini ve bir çok projeyi daha hayata geçirmiştir.

Firma Kaptanpaşa Mahallesi, Piyalepaşa Bulvarı, Ortadoğu Plaza No : 73 Kat:19 Okmeydanı Şişli / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projeleri için daha detaylı bilgi için 0212 210 25 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer projeler için tıklayınız…

Exit mobile version