Kategoriler
Proje Haberleri

Reyyan Villas 4 satışları başladı

Reyyan Villas 4 modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Reyyan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.164 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 5 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.164 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 5 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 242 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 205 metrekare olmaktadır. Villalar 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Tüm villaların kendine ait 2 adet açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel yüzme havuzu ve geniş bahçe alanı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Tüm villaların salon, mutfak, yatak odası ve çocuk odaları deniz cephesine bakmaktadır. Üstelik 1. kat geniş balkonundan kesilmeyecek bir deniz manzarası mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Villaların salon, mutfak, hol ve yatak odaları asma tavan olmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Tüm villaların malzeme kalitesi birinci sınıf olacaktır.

Reyyan Villas 4 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar merkezi konumu ile birlikte full deniz manzarası ve eşsiz doğa manzarasına sahiptir. Muhitte market, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Reyyan Villas 4 projesinde bulunan, brüt 242 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.160.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 328 04 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version