Kategoriler
Proje Haberleri

Roge Marine Villaları 3 farklı tipte yaşam alanları satışta

Roge Marine Villaları projesi geniş ayrıcalıkları ile dünya çapında sıralamalara giren özel bir projedir. Projenin konumu İzmir’in Dikili İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Roge İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yaklaşık 600 dönüm üzerinde toplam 1.200 adet bağımsız ve müstakil villa bulunmaktadır. Site içerisinde A, B ve C olmak üzere 3 farklı tipte villa seçenekleri mevcuttur. Bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Roge İnşaat güvencesi ile yükselen projede ortalama 600 dönüm üzerinde toplam 1.200 adet bağımsız ve müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar A, B ve C olmak üzere 3 farklı tipte inşa edilmektedir. A tipi villalar, ortalama 1.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine ve 311 metrekarelik kapalı alana sahiptir.

A tipi villalarda 50 metrekarelik özel yüzme havuzu, özel otopark alanı ve özel peyzaj alanı mevcuttur. Üstelik çok geniş teras alanı ile 4 banyo ve tuvalet alanı mevcuttur. B Tipi villalar ortalama 400 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tipine ve 135 metrekarelik kapalı alana sahiptir. B tipi villalarda 28 metrekarelik özel yüzme havuzu, özel otopark alanı ve özel peyzaj alanı mevcuttur. Bununla birlikte çok geniş teras alanı ile 2 banyo ve tuvalet alanı yer almaktadır. Ayrıca C tipi villalar ortalama 250 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Bu villalar 2 artı 1 konut tipine ve 115 metrekarelik kapalı alana sahiptir. C tipi villalarda özel otopark alanı ve özel peyzaj alanı yer almaktadır. Bunun yanı sıra çok geniş teras alanı ve 2 banyo ve tuvalet alanı mevcuttur.

Projede kapsamında 300 metrelik sahil düzenlemesi, güneşlenme ve dinlenme alanları, iskeleler, ticari alanlar, oteller, sosyal donatı alanları, geniş peyzaj düzenlemeleri, helikopter pistleri, kafe ve restoranlar ile olimpik yüzme havuzları ile birçok özelliğe sahiptir. Üstelik projede yetişkin toplam 4.247 adet yapraklı ağaç, 4.460 adet ibreli ağaç, 1.140 adet palmiye ile 3.175 adet çalı bitkisi dikilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Barbekü, panjur sistemi, klima ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Roge Marine Villaları nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Dikili İlçesi Çandarlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bütün villalar eşsiz panoramik deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi ve market yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Roge Marine Villaları fiyatları ne kadardır?

Roge Marine Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 400 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 1.000 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 20.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 340 79 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version