Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Roya Nova Rezidans ön talep topluyor

Roya Yapı tarafından İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Çamlık mahallesinde hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Ataşehir ile Ümraniye arasında İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yer alan Roya Nova Rezidans projesi 32 katlı tek blokta toplam 255 adet konuttan oluşuyor.

Roya Nova Rezidans projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam üç farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan en küçük daire alanı 49,90 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 107,94 metrekare olarak tasarlandı.

Roya Nova Rezidans fiyatları ne kadar?

2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi beklenen Roya Nova Rezidans projesinde 1+0 daireler 249 bin TL’den, 1+1 daireler 399 bin TL’den ve 2+1 daireler ise 644 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Roya Nova Rezidans ödeme planı

Roya Nova Rezidans projesinde firma bünyesinde 36 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken banka kredili ödemelerde ise yüzde 20 olarak belirlenen peşinat tutarını ise teslim de yani 2019 yılı Aralık ayında ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer alan Roya Nova Rezidans projesinde toplantı salonu, kapalı otopark, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, sinema salonu, restoran, kafe, açık hava sineması, kulvarlı havuz, barbekü alanı teras gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 416 76 92

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version