Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Oluklu satışları devam ediyor

Royal Oluklu projesi bulunduğu bölgenin en prestijli sitelerinden birisidir. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oluklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 280 adet daire ve 5 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oluklu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 280 adet daire ve 5 adet iş yeri yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekare olmaktadır. Üstelik bu dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Binada asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üstelik dairedeki mutfaklar ayrı mutfak olarak yapılmıştır.

Royal Oluklu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Şehitler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en gözde yerlerinden Ahmet Arslaj Caddesi’nde, Kafkas Üniversitesi nizamiye karşısında yükselmektedir. Söz konusu proje doğa manzarasına sahiptir. Ayrıca 2 yola cephe konumda ve köşebaşı bir site şeklinde inşa edilecektir.

Royal Oluklu projesinde yatırım amaçlı daire alıcıları için yüksek kira getirisine sahiptir. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 daireler 390.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 667 80 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version