Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Konakları Bağcılar sıfır faiz imkanıyla satışta

Safir Konakları Bağcılar projesi geniş özellikleri ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çeksan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.700 metrekarelik alan üzerinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler bulunmaktadır. Aynı zamanda 800 metrekarelik ticari alan yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

1.700 metrekarelik alan üzerinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler bulunmaktadır. Aynı zamanda 800 metrekarelik ticari alan yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 160 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 240 metrekare olmaktadır. Bu dairelerin 60 ile 100 metrekare arası teraslı daire seçenekleri bulunmaktadır. Proje, 2019 deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca otopark bağlantılı 2 adet geniş asansör yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; spor salonu, hamam, sauna, kapalı ve açık çocuk oyun alanları ve peyzaj alanı bulunmaktadır.

Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 2 artı 1 dairelerde genel Hilton banyo ve ebeveyn duş mevcuttur. 3 artı 1 dairelerde ise genel Hilton banyo, ebeveyn banyo ve alaturka lavabo yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Salonlarda ışık bandı veya alçıpan üzeri led spot aydınlatma kullanılmaktadır. Ayrıca dairelerde aynalı alüminyum kapaklı portmanto yer almaktadır.

Safir Konakları Bağcılar konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Bağcılar İlçesi Kirazlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Meviana Caddesi’nin üzerinde yer almaktadır. Kirazlı Metro İstasyonu ve Auis Veris Caddesi yürüme mesafesindedir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Pek çok toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Safir Konakları Bağcılar fiyatları ne kadardır?

Safir Konakları Bağcılar projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik yüzde 0 faiz ile taksitli ödeme imkanı sunulmaktadır. Brüt 90 ile 160 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL ile 1.700.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 656 70 80 veya 0 (533) 560 05 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version